Η αντιγήρανση στο πιάτο σας

ΦΥΣΙΣ ΝΟΣΩΝ ΙΑΤΡΟΣ δηλαδή η τροφή να είναι το μόνο σου φάρμακο είπε ο Ιπποκράτης ο πατέρας της ιατρικής

Η σύγχρονη τοξινωμένη, βιομηχανοποιημένη και θρεπτικά υποβαθμισμένη τροφή όχι μόνο δεν θρέφει τα κύτταρα μας αλλά και τα απογυμνώνει από πολλά πολύτιμα ορθά μόρια. Για παράδειγμα η βρώση ενός μήλου πριν από πενήντα χρόνια αντιστοιχεί σε θρεπτικά συστατικά στη βρώση δέκα μήλων στις μέρες μας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των κυττάρων που αρχίζει να εμφανίζεται ως έλειψη ενέργειας, πονοκέφαλος, ημικρανίες, παχυσαρκία, δερματοπάθειες, νευροφυτικές και ορμονικές διαταραχές και εκφυλιστικές  παθήσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η κυτταρική δυσλειτουργία τόσο πιο έντονα είναι τα παθολογικά συμτώματα.       

Πολλά νοσήματα του δέρματος όπως ακμή, φαγούρα, εξανθήματα, τριχόπτωση, υπερβολική εφίδρωση αλλά και η γήρανση σχετίζονται με εσωτερικές διαταραχές των συστημάτων μας όπως το γαστρεντερικό σύστημα, και οι ορμόνες αλλά και διαταραχές σε επίπεδο κυτταρικής λειτουργίας. Η πρόσληψη ορθών μορίων και σωστών συστατικών στη διατροφή μας έχουν ένα βασικό σκοπό. Να καθαρίσουν, να οξειγωνώσουν και να αλκαλοποιήσουν το αίμα και όλο τον οργανισμό μας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανανέωση των κυττάρων και όλου του οργανισμού που χτίζει ισχυρή άμυνα και ανοσοποιητικό σήστημα έναντι κάθε πάθησης.Διατηρεί τον οργανισμό νέο και ακμαίο το δέρμα λαμπερό και υγειές και τέλος αναστέλει τη διαδικασία της γήρανσης.

Είναι στο χέρι μας λοιπόν να φτιάξουμε μόνοι μας το επίπεδο υγείας που θέλουμε. Άλλωστε σύμφωνα με το Γαληνό δεν υπάρχουν ασθένειες μόνο επίπεδα υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *