ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η ευεργετική δράση του διοξειδίου του άνθρακα παρατηρήθηκε για πρώτη φορά στα Βασιλικά λουτρά Royat της Γαλλίας το 1932 λόγω της ικανότητάς του να επουλώνει πολύ γρήγορα τις πληγές.

Το διοξείδιο του άνθρακα σε αντίθεση με το μονοξείδιο δεν είναι τοξικό για τον οργανισμό.

Carboxytheraphy

Το carboxytheraphy επωφελείται μια φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού. Με την έγχυση του διοξειδίου του άνθρακα προκαλείται αυξημένη παραγωγή οξυγόνου για την αποβολή του. Χορηγούμε στα σημεία όπου θέλουμε  θεραπευτικές και ακίνδυνες  δόσεις   διοξειδίου του άνθρακα με αποτέλεσμα την αύξηση της οξυγόνωσης και κατά συνέπεια αύξηση της αιμάτωσης, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και  αποβολή των τοξινών με ένα απόλυτα φυσικό και ακίνδυνο τρόπο.

Οι κυριότερες ενδείξεις του είναι η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, οι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια,  οι ραγάδες, η  τριχόπτωση  και η αντιγήρανση.

Ο μηχανισμός δράσης βασίζεται κυρίως σε όλες τις περιπτώσεις στην καλύτερη οξυγόνωση του κυττάρου. Στην περίπτωση της κυτταρίτιδας η αύξηση της οξυγόνωσης βοηθάει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και στην αναδόμηση του κολλαγόνου. Έτσι το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και απαλό. Στο τοπικό πάχος γίνεται διάσπαση των λιποκυττάρων  με μηχανική καταστροφή λόγω της αθρόας εισόδου του διοξειδίου στο υποδόριο   λίπος καθώς και γρήγορη απομάκρυνσή τους λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος. Στους μαύρους κύκλους ματιών η αύξηση της αιμάτωσης αντικαθιστά το μελανό χρώμα με ένα πιο υγιές ροζ.  Στις ραγάδες η καλύτερη αιμάτωση δημιουργεί   αναδόμηση του κολλαγόνου. Στην τριχόπτωση η αγγειοδιαστολή βοηθά στην καλύτερη θρέψη στο θύλακα της τρίχας. Στην αντιγήρανση η αύξηση της οξυγόνωσης δίνει ζωή σε όλα τα κύτταρα του δέρματος.

Γίνεται έγχυση του αερίου με πολύ λεπτή βελόνα στα σημεία όπου θέλουμε να θεραπεύσουμε. Χρειάζονται 8-10 συνεδρίες ανάλογα με το πρόβλημα με μεσοδιάστημα   3 ή 7 ημερών. Μπορεί να υπάρχει μια μικρή ενόχληση μετά την είσοδο του αερίου αλλά οι περισσότεροι ασθενείς δεν αναφέρουν πόνο. Μικρές εκχυμώσεις επίσης στα σημεία της έγχυσης μπορεί να παρατηρηθούν.

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά κυρίως στην περίπτωση της κυτταρίτιδας!!!!!

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies