Κυτταρίτιδα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η κυτταρίτιδα ή υδρολιποδυστροφία είναι το πιο συχνό αισθητικό πρόβλημα των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία. Εκτιμάται ότι το 90% των γυναικών υποφέρουν από αυτό το πρόβλημα και φυσικά αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία ούτε με το βάρος. Δηλαδή μπορεί να εμφανιστεί σε μικρές ηλικίες και σε άτομα με κανονικό σωματικό βάρος.

Στα αίτια περιλαμβάνονται οι ορμονικοί παράγοντες, π.χ. η λήψη αντισυλληπτικών, η εγκυμοσύνη, η κληρονομικότητα, η διατροφή, η έλλειψη άσκησης, το κάπνισμα.

Κυτταρίτιδα

Στην κυτταρίτιδα έχουμε ανώμαλη εναπόθεση λίπους και κατακράτηση υγρών με αποτέλεσμα την τοπική φλεγμονή και την όψη φλούδας πορτοκαλιού. Υπάρχει διαταραχή τόσο της αιματικής ροής όσο και της λεμφικής κυκλοφορίας με αποτέλεσμα τη μείωση της οξυγόνωσης και της ελαστικότητας των ιστών.

Η μεσοθεραπεία σώματος είναι μια μη επεμβατική ενέσιμη θεραπεία με θεαματικά αποτελέσματα. Χρησιμοποιούμε ένα cocktail συστατικών όπως καφεΐνη, καρνιτίνη, οργανικό πυρίτιο, αγκινάρα τα οποία είναι απόλυτα ασφαλή και ακίνδυνα. Ο πόνος είναι ελάχιστος λόγω των πολύ λεπτών βελόνων που χρησιμοποιούμε και οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι μόνο μικρές εκχυμώσεις σε κάποια σημεία της έγχυσης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μερικές φορές και από την πρώτη συνεδρία. Χρειάζονται 4-6 συνεδρίες μια φορά την εβδομάδα ανάλογα πάντα με την έκταση του προβλήματος.

Συνδυάζεται άριστα με cavitation RF (KUMA SHAPE) καθώς και με carboxytheraphy (venusian).

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies