ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 Η σύσφιξη του δέρματος αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες θεραπείες αντιγήρανσης. Η χαλάρωση αρχίζει να γίνεται εμφανής και ορατή μετά την ηλικία των 40 ετών και τη λύση μας δίνει το needle shaping.

Τι είναι το needle shaping? Είναι μια μικροχειρουργική τεχνική ικανή να αυξάνει τον όγκο του δέρματος σε περιοχές όπως  χείλη, παρειές και γενικά όλο το πρόσωπο  χωρίς την προσθήκη εξωγενώς άλλων υλικών. Επίσης έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιγξη σώματος σε περιοχές δύσκολες όπως μπράτσα, εσωτερικό μηρών, γόνατα, γλουτοί. Στους γλουτούς γίνεται και ανόρθωση.  

Needle Shaping

Πως γίνεται η τεχνική? Γίνεται τοποθέτηση των βελονών βελονισμού στο πρόσωπο η στο σώμα στα σημεία που θέλουμε να γίνει η θεραπεία .Θεραπεία σημαίνει παραγωγή κολλαγόνου και γέμισμα ρυτίδων η σύσφιγξη του δέρματος χωρίς υλικό δηλαδή χωρίς υαλουρονικό ή νήματα. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να κάνουμε αυτόλογα νήματα. Δηλαδή νήματα με το δικό μας κολλαγόνο.

Έτσι έχουμε και αύξηση του όγκου και σχηματισμό νέου κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Ανεπιθύμητες ενέργειες είναι οι εκχυμώσεις σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή ιχθυέλαια. Χρειάζονται 4-6 συνεδρίες σε 1-1,5 έτος και για συντήρηση 1-2 συνεδρίες το χρόνο.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies