ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθώς η επιστήμη εξελίσσεται με νέα μέσα και τεχνολογία,  η ζωή μας γίνεται καλύτερη απολαμβάνοντας τα νέα δημιουργήματα. Το PLEXR αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο που λειτουργεί  με την τεχνολογία ΠΛΑΣΜΑ.

Η περίσσια του δέρματος στο πρόσωπο λόγω χαλάρωσης μπορεί να δημιουργεί λειτουργικά προβλήματα ή συνολικά εμφάνιση κούρασης.

 

    

PLEXR

Οι περιοχές που είναι πιο ευαίσθητες στο πέρασμα των χρόνων είναι η περιοχή γύρω από τα μάτια, οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας), η περιστοματική περιοχή και κυρίως οι λεπτές ρυτίδες του καπνιστή και οι βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο που δεν εξαφανίζονται με DYSPORT ή BOTOX.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι μια από τις πιο ευαίσθητες ζώνες στο πέρασμα του χρόνου. Μέχρι τώρα η χειρουργική βλεφαροπλαστική αποτελούσε το μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης της χαλάρωσης στα άνω και κάτω βλέφαρα. Ως χειρουργική επέμβαση όμως έχει και αρκετές επιπλοκές όπως αιμορραγίες, εκχυμώσεις, εκτρόπιο, λαγόφθαλμο, αναισθησία, τομές, ράμματα, χειρουργείο, πόνο.

Στις μέρες μας υπάρχει η δυνατότητα με μη επεμβατικές τεχνικές, χωρίς τη χρήση νυστεριού ή laser, χωρίς τομές ή ράμματα, να αφαιρέσουμε την περίσσια του δέρματος αποφεύγοντας το άγχος, την ταλαιπωρία και τους κινδύνους της κλασικής χειρουργικής βλεφαροπλαστικής. Η δυνατότητα αυτή δίνεται με το PLEXR που όπως είπαμε λειτουργεί με την τεχνολογία ΠΛΑΣΜΑ.


Το πλάσμα είναι η τέταρτη κατάσταση της ύλης. Όπως γνωρίζουμε μέχρι τώρα υπάρχει το στερεό, το υγρό και το αέριο. Το πλάσμα είναι ένας μικρός κεραυνός (ηλεκτρικά, ηλεκτροστατικά φορτία) που προκαλεί ιονισμό των αερίων που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα της επιδερμίδας. Με αυτό τον τρόπο γίνεται εξάχνωση των υγρών των επιφανειακών ιστών, εξάχνωση της επιδερμίδας (των κερατινοκυττάρων) με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση εξαφάνιση του χαλαρωμένου ιστού. Με τη δημιουργία spot πλάσματος και την εξάχνωση των κερατινοκυττάρων δεν επηρεάζεται η βασική μεμβράνη ούτε προκαλείται η παραμικρή ουλή ή ασυμμετρία.


Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και από το γιατρό και από τον ασθενή. Οι ελαστικές ίνες του δέρματος μικραίνουν και αλλάζουν το πάχος του ιστού. Έτσι έχουμε αποτέλεσμα lifting αναίμακτο χωρίς αφαίρεση χειρουργική. Η εφαρμογή γίνεται στην περιοχή των βλεφάρων στα μάτια, στις περιοφθαλμικές ρυτίδες, στο λαιμό, στο ντεκολτέ και σε άλλες περιοχές.


Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται στο ιατρείο. Δεν χρειάζεται ενέσιμη αναισθησία. Γίνεται χρήση μόνο τοπικής αναισθητικής κρέμας. Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 20-30 λεπτά. Οι συνεδρίες είναι από μία έως τρείς ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο με αυτό της κλασικής βλεφαροπλαστικής ή οποιασδήποτε άλλης χειρουργικής παρέμβασης για αποκατάσταση περίσσιας δέρματος και εξάλειψης ρυτίδων.


Ο ασθενής μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να δει αμέσως το αποτέλεσμα. Επίσης μπορεί να επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητές του την ίδια μέρα. Δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε ιδιαίτερες προφυλάξεις. Η διαφορά του PLEXR από την κλασική βλεφαροπλαστική είναι ότι στην περίπτωση της εφαρμογής του PLEXR εκτός του ότι έχουμε σταδιακή βελτίωση της χαλάρωσης, υπάρχει κυρίως η δυνατότητα διόρθωσης μικροατελειών (πολύ λεπτές και μικρές ρυτίδες) επιφέροντας το τέλειο αποτέλεσμα χωρίς τις δυσάρεστες καταστάσεις ενός χειρουργείου.


Η μέθοδος PLEXR χρησιμοποιείται ήδη εκτός από την περιοχή των βλεφάρων (άνω και κάτω) και σε άλλες εφαρμογές όπως αφαίρεση ουλών, ξανθελασμάτων, ραγάδων, χαλαρότητα δέρματος, σε ενεργό ακμή, ουλές ακμής και ελλάστωση του δέρματος. Η νέα λοιπόν μέθοδος μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής προκαλεί και τον πιο διστακτικό άνθρωπο σε οτιδήποτε παρεμβατικό να τολμήσει να τη δοκιμάσει.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies