ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η φυσική διατήρηση του υγειούς δέρματος επιτυγχάνεται με τη διατήρηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης σε επαρκή επίπεδα,συστατικά που χαρίζουν ελαστικότητα και ευκαμψία στο δέρμα.  Τα οιστρογόνα υποβοηθούν τη δυνατότητα διατήρησης της υγρασίας στους ιστούς, καθώς συμβάλουν στην παροχή άφθονης ποσότητας αίματος. Επίσης η θρέψη του δέρματος μέσω της διατροφής επιδιορθώνει τις ζημιές που οφείλονται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η επιδιόρθωση  του δέρματος είναι εφικτή με τις κατάλληλες θεραπείες, την περιποίηση στο σπίτι και την σωστή διατροφή.

Scarlet Fracional RF

Μετά τη ηλικία των 35 ετών πολύ πριν απο τις αλλαγές στον έμμηνο κύκλο,  η γυναίκα παρατηρεί μείωση του επιπέδου των οιστρογόνων που φτάνουν στο δέρμα της και σε αυτό το σημείο αρχίζουν να εμφανίζονται τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Η ικανότητα του κολλαγόνου να ανακτά το σχήμα του μετά από μια διαστολή εξασθενίζει με το χρόνο και έτσι αρχίζουν να σχηματίζονται οι ρυτίδες. Η λέπτυνση του δέρματος και του υποδόριου λίπους καθιστά το δέρμα πιο ξηρό, πιο ευαίσθητο και λιγότερο σφιχτό. Έτσι όταν επηρεάζεται η διατροφή, η ενυδάτωση και η κατάσταση του κολλαγόνου, το δέρμα δυσκολεύεται να ανακάμψει απο τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος, το κάπνισμα, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, ο αέρας και άλλα.

Για να έχει το δέρμα μια πραγματικά νεανική εμφάνιση χρειαζόμαστε μια τέλεια επιδερμίδα, μια παχιά στιβάδα κολλαγόνου, αποτελεσματική ελαστίνη και καλή κυκλοφορία του αίματος. Για παράδειγμα δέρμα που έχει υποστεί φωτογήρανση είναι θαμπό με κηλίδες και ελάστωση ενώ δείχνει στην όψη του πιο γηρασμένο από την βιολογική ηλικία του ατόμου. Η βάση του προβλήματος των ρυτίδων και της χαλάρωσης βρίσκεται στο χόριο (το επίπεδο κάτω από την επιδερμίδα). Η σύσφιξη του δέρματος γίνεται μόνο με την επαναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης (τα κύρια συστατικά του χορίου). Απάντηση σε αυτό το δύσκολο πρόβλημα της κοσμετολογίας έρχεται να δώσει η τεχνολoγία fraxional RF. 

 Η κλασματική (fraxional) επέμβαση στην επιδερμίδα με  τα κανάλια που δημιουργεί στην κεράτινη στοιβάδα και στο χόριο συντελεί στην ευκολοτερη και αποτελεσματικότερη διείσδυση των κατάλληλων αντιοξειδωτικών ουσιών στο δέρμα με αποτέλεσμα την επαναδόμηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης και κατ’  επέκταση τη σύσφιξη του δέρματος. Αναλυτικότερα, τα δρώντα συστατικά πέφτουν στα βαθύτερα στρώματα και έτσι ξεκινά η διαδικασία φυσικής δημιουργίας νέου κολλαγόνου. Η επίδραση της ραδιοσυχνότητας δημιουργεί θερμότητα, η οποία προκαλεί σύσφιξη των ινών του κολλαγόνου που έχουν χαλαρώσει με το πέρασμα των χρόνων ενώ διεγείρει τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου. Μετά απ’  αυτό, το δέρμα μας είναι πιο πυκνό και λείο, άρα και πιο νεανικό.          

To laser fractional RF είναι διπολική ραδιοσυχνότητα με μικρο μη μεμονωμένες βελόνες ελάχιστης κλασματικής Fraxional θεραπείας. Παρέχει άμεσα θερμότητα στην επιδερμίδα και στο χόριο μέσω της μικρουπολογιστικής ελεγχόμενης διείσδυσης σε βάθος από 0.5-3.5 mm. Η κλασματική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα επίτευξης fraxional θεραπειών χωρίς πόνο και χρόνο ανάρωσης. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε από την πρώτη θεραπεία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Η θεραπεία γίνεται όλο το χρόνο χωρίς τον κίνδυνο υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες

Τα πλεονεκτήμτα της θεραπείας με fraxional RF είναι τα παρακάτω. 1) Ανανέωση του δέρματος και αποκατάσταση με τη διαδικασία ανόρθωσης (lifting). 2) Ραδιοσυχνότητα και μικροτραυματισμοί βοηθούν στη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και στην ελαχιστοποίηση των παρενεργειών. 3) Είναι κατάλληλο για όλες τις θεραπείες του δέρματος,πρόσωπο και σώμα, ανεξάρτητα με την εποχή. 4) Έχει ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης σε αντίθεση με άλλες διαδικασίες laser. Δεν επηρεάζει την καθημερινή ζωή. 5) Ταυτόχρονα επιλύει πολλά προβλήματα, όπως υπερμελάχρωση, μέλασμα, ακμή, ουλές ακμής, ραγάδες κλπ.

Η διαφοροποίηση και η μοναδικότητα του fractional rf  SCARLET είναι ότι επιτυγχάνει ογκομετρική σύσφιξη. Αυτό οφείλεται στη μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή θερμότητας μέσω των μικρουπολογιστικών βελονών fractional. Στοχεύει στην επιδερμίδα και στο χόριο με βάθος ελεγχόμενο μέχρι 3.5mm.

Τα αποτελέσματα που βλέπουμε στην επιδερμίδα είναι η μείωση του μεγέθους των πόρων, τα επιφανειακά σημάδια, η βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Στο χόριο γίνεται άμεση σύσφιξη (lifting) με τη δημιουργία νέου αυτόλογου κολλαγόνου και ελαστίνης. Είναι εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της θεραπείας στη βελτίωση των βλεφάρων, άνω και κάτω, στη βελτίωση στις γραμμές έκφρασης  και στην ανανέωση των χειλιών που αποκτούν όγκο και υγεία.

Έτσι το δέρμα φαίνεται απαλό, φωτεινό, ανθεκτικό και σφιχτό εκ των έσω.

Δεν ενδείκνυται σε άτομα με ιστορικό νοσημάτων του κολλαγόνου συνδετικού ιστού, λεύκης και κνίδωσης.     

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies