Προετοιμασία γάμου

Έχετε ήδη επιλέξει τον εκλεκτό της καρδιάς σας και προγραμματίζετe να χορέψετε το χορό του Hσαία. Όσο  νωρίτερα έχετε καθορίσει την ημερομηνία του γάμου σας τόσο περισσότερο χρόνο έχετε για να οργανώσετε μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας. Γνωρίζετε φυσικά ότι εκείνη τη μέρα όλα τα βλέμματα των καλεσμένων αλλά και του αγαπημένου σας είναι στραμμένα πάνω σας, παρατηρώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Για αυτό λοιπόν θα σας δώσουμε τις κατάλληλες συμβουλές ώστε τελικά να τους σαγηνέψετε όλους.

Προετοιμασίες που μπορείτε να κάνετε ένα χρόνο πριν.

Έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να σκεφτείτε και να οργανωθείτε. Είναι κατάλληλη περίοδος να αρχίσετε δίαιτα για την απώλεια κάποιων περιττών κιλών, αν υπάρχουν. Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ένας καλός διαιτολόγος. Αν το πρόβλημα είναι τοπικό μπορείτε να κάνετε μεσοθεραπεία για τοπική λιποδιάλυση και για κυτταρίτιδα.

Αν υπάρχει πρόβλημα έντονης τριχοφυίας καλύτερα να ξεκινήσετε αποτρίχωση τώρα ώστε να μειωθεί το πάχος της τρίχας και να γίνει χνούδι. Επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής είναι καλό να γίνονται τώρα ώστε να επουλωθεί πλήρως η περιοχή στην οποία έχετε επέμβει. Είναι καλό επίσης να αρχίσετε θεραπείες για ουλές ακμής με τοπική αγωγή μόνο ή σε συνδυασμό με laser.Το laser έχει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα σε ραγάδες και χαλάρωση του δέρματος σε πρόσωπο και σώμα.

Επεμβάσεις Δερματοχειρουργικής, όπως αφαίρεση σπίλων και σμηγματορροϊκών υπερκερατώσεων είναι καλό να γίνονται τώρα ώστε να δοθεί όλος ο χρόνος στο δέρμα σας για επούλωση χωρίς να υπάρχει το παραμικρό σημαδάκι. Σε κάθε περίπτωση ξεκινήστε να φροντίζετε την επιδερμίδα σας με καλυντικά προϊόντα κατάλληλα για το δικό σας δέρμα. Αυτό άλλωστε είναι καλό να το ακολουθείτε, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε προετοιμασία, για την καλή υγεία και την ομορφιά σας.

Προετοιμασίες έξι μήνες πρίν.

Μπορείτε να κάνετε όλες τις θεραπείες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Πρέπει φυσικά να γνωρίζετε ότι αν κάποιο πρόβλημα είναι έντονο ίσως να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν το πρόβλημα δεν είναι τόσο έντονο, τότε ο χρόνος μας είναι αρκετός ώστε τελικά να προσεγγίσουμε την τελειότητα. Επιπλέον μπορείτε να διορθώσετε κηλίδες από τον ήλιο, μέλασμα και βαθειές ρυτίδες έκφρασης στις ρινοπαρειακές καθώς και στο μεσόφρυο με υαλουρονικό οξύ.

Προετοιμασίες τρεις μήνες πρίν.

Ο χρόνος είναι ακόμα με το μέρος μας. Προλαβαίνετε ακόμα να κάνετε αρκετές θεραπείες πάντα σε συνενόηση με το θεράποντα ιατρό σας και φυσικά ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ατόμου. Είναι κατάλληλη περίοδος για την εφαρμογή του υαλουρονικού οξέως σε ρινοπαρειακές  αύλακες, ζυγωματικά και όπου αυτό χρειάζεται για την γλυπτική του προσώπου.

Είναι κατάλληλη περίοδος επίσης για έναρξη μεσοθεραπείας στο πρόσωπο για λάμψη, σύσφιξη και λεύκανση. Τα χημικά  peeling μπορούν να αρχίσουν να εφαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε προσώπου. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρεται στον εαυτό σας είναι η εφαρμογή laser για σύσφιξη (lifting), λάμψη, τόνωση της επιδερμίδας, μείωση των κηλίδων και των ανοιχτών πόρων του δέρματος, λεύκανση και γενικότερα ανανέωση. Και αυτό το έχει ανάγκη κάθε ηλικία πριν το γάμο γιατί όπως είπαμε και παραπάνω όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στη νύφη εκείνη τη μέρα.

Προετοιμασίες ένα μήνα πριν.

Μπορείτε να κάνετε ότι αναφέρεται στην προηγούμενη παράγραφο, φυσικά με λιγότερες συνεδρίες. Ωστόσο, για  όσες το χρειάζονται, είναι κατάλληλη περίοδος για να γίνει το botox. Υπάρχει αρκετός χρόνος για το τέλειο αποτέλεσμα.

Προετοιμασία δέκα πέντε  μέρες πρίν.

Για όσες αφήνουν την περιποίηση την τελευταία στιγμή υπάρχει και εδώ λύση. Η εφαρμογή botox και υαλουρονικού οξέος μπορεί να γίνει με προσοχή, ενώ επιβάλλεται η θεραπεία με κάποιο peeling  και η αποτρίχωση. Τέλος, η εφαρμογή  laser για όλα όσα προαναφέρθηκαν θα σας κάνει να δείτε τον εαυτό σας όπως ποτέ δεν τον είχατε φανταστεί. Είναι καλό να θυμόσαστε πάντα ότι οι θεραπείες διαφέρουν από άτομο σε άτομο και πάντα εξαρτώνται από την ηλικία, τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος. Ο δερματολόγος σας είναι ο καταλληλότερος σύμβουλός σας σε ότι αφορά τις εφαρμογές των διαφόρων θεραπειών. Επίσης, μπορεί να σας συστήσει τα κατάλληλα καλλυντικά προϊόντα για την περιποίηση του δέρματος ώστε το αποτέλεσμα των θεραπειών που κάνετε να απογειωθεί!    

Προετοιμασία μια εβδομάδα πριν.

Μην κάνετε τίποτα περισσότερο από τη χρήση των ειδικών προιόντων για ενυδάτωση και λάμψη μέχρι τη μέρα που περιμένετε. Τέλος, όλη η προετοιμασία είναι καλό να συνοδεύεται από καλή διατροφή και πολύ νερό που βοηθούν την καλή λειτουργία όλου του οργανισμού και του δέρματος φυσικά. Ευχόμαστε η ώρα η καλή και να είστε σίγουρη ότι όλα θα πάνε τέλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *