Βαθύς καθαρισμός δέρματος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο βαθύς καθαρισμός του προσώπου είναι μια από τις πιο σημαντικές θεραπείες, απαραίτητη για την καλή υγεία του δέρματος σε όλες τις ηλικίες.

Η ρύπανση του περιβάλλοντος, η έκκριση σμήγματος και οι ελεύθερες ρίζες διαταράσσουν την καλή λειτουργία του δέρματος.  Με το βαθύ καθαρισμό το δέρμα απαλλάσσεται από τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα ώστε να ανοίξουν οι πόροι και να μπορεί να αναπνεύσει καλύτερα. Το καθαρό δέρμα επίσης επιτρέπει ευκολότερα την απορρόφηση  όλων των θρεπτικών συστατικών που του δίνουμε.

Βαθύς καθαρισμός δέρματος

Η θεραπεία γίνεται σε διάφορα στάδια ξεκινώντας από ένα ελαφρύ peeling, προετοιμασία του προσώπου για την εξαγωγή του σμήγματος, χημικό peeling ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και τέλος βαθειά ενυδάτωση με επίσης εξατομικευμένα προϊόντα. 

Ο βαθύς καθαρισμός είναι καλό να εφαρμόζεται πριν από κάθε θεραπεία. Ιδιαίτερα σημαντικός είναι στην περίπτωση του ακνεικού  δέρματος, δηλαδή όπου έχουμε πολλούς φαγέσωρες ( μαύρα και λευκά μπιμπίκια).

Με το βαθύ καθαρισμό βελτιώνεται άμεσα η όψη και η υφή της επιδερμίδας. Το δέρμα φαίνεται πιο καθαρό, λαμπερό και υγιές. Κυρίως  όμως είναι ικανό να απορροφήσει ότι θρεπτικά ή θεραπευτικά συστατικά θέλουμε να του δώσουμε. Μπορεί να γίνει σε όλες τις εποχές του χρόνου. 

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies