ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πρόκειται για θεραπεία που στοχεύει στην ενεργοποίηση του ίδιου του κυττάρου ώστε να παραχθεί από την αρχή νέο κολλαγόνο και ελαστίνη όπως αυτό που έχουμε σε νεαρή ηλικία με αυτόλογο μηχανισμό. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι 100% βιοαπορροφήσιμα και χρησιμοποιούνται  εδώ και δεκαετίες στην αγγειοχειρουργική και μη. Επίσης ακολουθούν τις Ευρωπαϊκές  προδιαγραφές ασφάλειας (CE).

Νήματα

Με την εφαρμογή  της θεραπείας σχηματίζεται ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει τους ιστούς σε πρόσωπο και σώμα. Δεν αντικαθιστά το χειρουργείο  αλλά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική σε άτομα που έχουν ήπια ή πιο σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν υποβληθούν σε επέμβαση.  

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο ( μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας, σακούλες κάτω από τα μάτια, μάγουλα, οβάλ του προσώπου. Έχει επίσης καταπληκτικά αποτελέσματα στο υποσάγωνο, στις γραμμές της μαριονέτας, και κυρίως στο λαιμό. Στο σώμα εφαρμόζεται σε στήθος, ( γλουτούς για ανόρθωση), χέρια μηρούς κοιλιά και γενικά όπου υπάρχει επιδερμική χαλάρωση.

Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι αμέσως μετά τη θεραπεία ο οργανισμός αρχίζει να παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Οι νέες ίνες κολλαγόνου έχουν άλλη διάταξη . Αποτελούνται από τριπλή έλικα έτσι όπως είναι η κανονική διάταξή του και όχι από σπασμένες και κατεστραμμένες ίνες όπως το γερασμένο κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό.  Η νέα αυτή διάταξη του κολλαγόνου, δηλαδή η νέα στήριξη του δέρματος μεταφράζεται σε σύσφιξη και το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι το lifting

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως σε ποσοστό (20-30%) και βελτιώνονται συνεχώς τους επόμενους τρεις έως έξι μήνες. Διαρκούν   12-18 μήνες. Πρέπει να τονίσουμε ότι η θεραπεία γίνεται μόνο σε μία συνεδρία και σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και χειμώνα και καλοκαίρι.

Είναι άριστα ανεκτή θεραπεία και συνήθως επιστρέφουμε αμέσως στις δραστηριότητές μας. Η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια είναι πιθανές εκχυμώσεις που υποχωρούν με τοπική κρέμα με arnica. Η θεραπεία ενισχύεται με αυξητικούς παράγοντες όπως PDGF, TGF, VEFG, IGF  με αμινοξέα όπως η προλίνη και η λυσίνη για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος συνδυάζεται τέλεια και με άλλες θεραπείες όπως IPL, PRP, RF ,FRACIONAL, MICRONEEDLING, PEELINGS γιατί η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου ενισχύεται και τα αποτελέσματα είναι ορατά νωρίτερα και για μεγαλύτερο χρόνο.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies