Κρυολιπόλυση

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η κρυολιπόλυση αποτελεί  επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα δύσκολα σημεία του σώματος  που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και στη γυμναστική όπως κοιλιά και ψωμάκια.

Κρυολιπόλυση

Πως δρα η κρυολιπόλυση?

Η τεχνολογία βασίζεται στο γεγονός ότι τα λιποκύτταρα είναι ευαίσθητα σε χαμηλές θερμοκρασίες. Σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες τα λιποκύτταρα «πεθαίνουν» και αποβάλλονται από τον οργανισμό σταδιακά με απόλυτα φυσιολογικό τρόπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιοχές όπως: βραχίονες (μπράτσα) ,ψωμάκια, κοιλιά, μηροί, γόνατα, γλουτοί. Το σύστημα Κρυολιπόλυσης COCOON COOLTECH είναι κατηγορίας ιατρικής τεχνολογίας σχεδιασμένο για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω υγιείς ιστοί. Μετά από 6 εβδομάδες παρατηρείται σημαντική και μετρήσιμη απώλεια λιπώδους μάζας.

Είναι κατάλληλη η θεραπεία COCOON COOLTECH για εμένα?

Ναι, είναι κατάλληλη για όσους αναζητούν μία ήπια και αποτελεσματική μέθοδο βελτίωσης του περιγράμματος του σώματός τους. Ναι, εάν θέλετε μία άνετη μέθοδο για την απώλεια της περίσσειας τοπικού λίπους. Η θεραπεία είναι ανώδυνη, μπορείτε να ακούτε μουσική ή να διαβάζεται κατά τη διάρκεια της θεραπείας και μπορείτε να επανέλθετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες μετά την θεραπεία σας.

Πώς είναι μία θεραπεία Ιατρικής Κρυολιπόλυσης COCOON COOLTECH?

Αρχικά, ο ιατρός τοποθετεί μία ειδική κρυοανθεκτική μεμβράνη προστασίας του δέρματος στην περιοχή θεραπείας. Στη συνέχεια τοποθετεί την κεφαλή θεραπείας στην περιοχή του ενδιαφέροντός σας και με το πάτημα ενός πλήκτρου ξεκινά η διαδικασία εισρόφησης του δέρματος στην κοιλότητα της κεφαλής, η οποία αρχίζει ταυτόχρονα να ψύχεται. Η διάρκεια της θεραπείας, η θερμοκρασία ψύξης και η ένταση της αναρρόφησης καθορίζονται από τον ιατρό ξεχωριστά για την κάθε περίπτωση ανάλογα με την περιοχή θεραπείας και τις απαιτήσεις. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας ακολουθεί έντονο μασάζ στην περιοχή θεραπείας για περίπου δέκα λεπτά. Με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται η λεμφική κυκλοφορία και η απόπτωση των παγωμένων λιποκυττάρων.

Πόσο διαρκεί μία συνεδρία Ιατρικής Κρυολιπόλυσης με COCOON COOLTECH?

Η διάρκεια της συνεδρίας ιατρικής Κρυολιπόλυσης 60 λεπτά ανά περιοχή θεραπείας, κατά την οποία μπορείτε να διαβάζετε ή να ακούτε μουσική

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα της θεραπείας δεν φαίνονται άμεσα, γιατί η διαδικασία απομάκρυνσης των λιποκυττάρων από το σώμα γίνεται σταδιακά, μέσω του ανοσοποιητικού συστήματος. Από τις πρώτες 15 με 30 μέρες θα μπορείτε να παρατηρείτε την διαφορά, ωστόσο το υποδόριο λίπος στην περιοχή θεραπείας ενδέχεται να ελαττώνεται και στους επόμενους μήνες.
Έχει παρενέργειες η θεραπεία με το COCOON COOLTECH?
Στις πιθανές παρενέργειες περιλαμβάνονται οι: οίδημα, κοκκινίλα, εκχύμωση (μελανιά) και μούδιασμα στην περιοχή θεραπείας. Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι παροδικές και εξαφανίζονται σε διάστημα λίγων ωρών ή λίγων ημερών. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητές σας είναι άμεση.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Τα αποτελέσματα ποικίλουν από ασθενή σε ασθενή, αλλά γενικά είναι αρκετές μία έως δύο συνεδρίες στην περιοχή ενδιαφέροντός σας, για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα; </h6 Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται και απομακρύνονται μόνιμα από το σώμα σας, επομένως το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Ωστόσο είναι σημαντικό να προσέχετε τη νέα σας γραμμή υιοθετώντας μία ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies