ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το Exilis Elite έχει την πιο λαμπερή φήμη ανάμεσα στις θεραπείες της κοσμητικής ιατρικής μια και αποτελεί  την πιο επαναστατική και μη επεμβατική λύση σε δύο επίμονα αισθητικά προβλήματα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Το  Exilis Elite έχει λάβει πιστοποίηση CE από την Ευρώπη και FDA από την Αμερική. Συστήνεται για κάθε ασθενή από ηλικία 21 έως 70 +  που  επιθυμεί μια αισθητική παρέμβαση υψηλής τεχνολογίας και εμφανούς αποτελεσματικότητας.

Exilis Elite

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ EXILIS ELITE

Το Exilis Elite χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό υψηλής ενέργειας μονοπολική ραδιοσυχνότητα και υπέρηχου με αποτέλεσμα η μεταφορά θερμότητας να γίνεται βαθειά μέσα στο δέρμα μέχρι το υποδόριο λίπος. Ο μηχανισμός μεταφοράς θερμότητας είναι απόλυτα ελεγχόμενος με αποτέλεσμα η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων να διαπερνά τις στοιβάδες του δέρματος στο υποδόριο λίπος. Αυτό έχει ως συνέπεια την αναδόμηση του κολλαγόνου και τη σύσφιγξη του δέρματος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό . Το Exilis Elite έχει και λιπολυτική δράση. Η θερμότητα απορροφάται από τα λιποκύτταρα της περιοχής, τα οποία καταστρέφονται οριστικά. Με τον τρόπο αυτόν, προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για άτομα με επίμονο ήπιο ή μέτριο λίπος και μπορεί να αναβάλλει ή να εξαλείψει την ανάγκη για πιο επεμβατικές θεραπείες όπως η λιποαναρρόφηση. Δεν είναι λύση απώλειας βάρους!

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ

Το Exilis Elite χρησιμοποιείται στο πρόσωπο για θεραπεία ρυτίδων και σύσφιγξης σε μέτωπο, βλέφαρα, σακούλες ματιών, ζυγωματικά, μάγουλα, περίγραμμα προσώπου, λαιμό και ντελκοτέ και διπλοσάγωνο. Στο σώμα ενδείκνυται για κοιλιά, πλαϊνά μέσης, γλουτούς (ανόρθωση), μηρούς, μπράτσα, στήθος ανδρικό (γυναικομαστία), λίπος πάνω από το γόνατο και γενικά όπου υπάρχει εντοπισμένο λίπος και χαλάρωση.

Η θεραπεία ενδείκνυται για τις ηλικίες 21 έως 70+ χρόνων, ανεξαρτήτως του τύπου και του χρώματος της επιδερμίδας.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Η θεραπεία είναι απόλυτα ανώδυνη και ευχάριστη. Έχει την αίσθηση ζεστού μασάζ και εφαρμόζεται με τον ασθενή ξαπλωμένο. Μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητες του . Η ήπια ερυθρότητα υποχωρεί σε 20-30 λεπτά και αποτελεί παροδικό φαινόμενο.

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

Η θεραπεία με το Exilis Elite™ είναι απολύτως ασφαλής μια και εφαρμόζεται σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα μάτια και ο λαιμός. Η συσκευή διαθέτει το ειδικό σύστημα ασφαλείας Energy Flow Control που εξασφαλίζει την κατάλληλη ροή ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και εξαλείφει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης του δέρματος. Σημειώνεται ότι η συσκευή έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων για σύσφιξη δέρματος.

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφιχτό και υγιές. Το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 81% στην πρώτη συνεδρία. Συνήθως χρειάζονται 4-8 συνεδρίες (μία ανά βδομάδα) για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος σύσφιξης, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ το αποτέλεσμα σε επίπεδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους είναι μόνιμο.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies