ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα  laser Fractional Co2 αποτελούν τα πιο παραδοσιακά και βασικά laser για δερματολογική χρήση.  Έχουν αντικαταστήσει τις διαθερμίες και την κρυοθεραπεία στις καλοήθεις δερματικές βλάβες. Οι κυριότερες ενδείξεις τους είναι οι μυρμηκιές, θυλώματα, σμηγματορροικές υπερκερατώσεις, κονδυλώματα, ξανθελάσματα, νευροινώματα, πυογόνα κοκκιώματα, μελαχρώσεις, χοριακοί σπίλοι, μικρά αιμαγγειώμτα και γενικά όλες οι καλοήθεις βλάβες του δέρματος.

Fractional CO2

Με την προσαρμογή Scaner με λειτουργία Fracional, η δέσμη του laser μπορεί να χωριστεί σε μικροσκοπικές δέσμες προκαλώντας μικροτραυματισμούς στην επιδερμίδα με σκοπό τη διέγερση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Έτσι το δέρμα ξεκινάει το μηχανισμό της επούλωσης με αποτέλεσμα την ανάπλαση του ιστού που έχει τραυματιστεί. Έτσι το δέρμα φαίνεται πιο λαμπερό, σφριγηλό και νεανικό.

Με τη λειτουργία του Scaner το Fractional CO2 έχει διαφορετικές ενδείξεις όπως η ανάπλαση, ουλές ακμής, φωτογήρανση, λεπτές ρυτίδες, ραγάδες, δυσχρωμίες. Το Fractional CO2 συνδυάζεται με μεγάλη επιτυχία με αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP μια και οι αυξητικοί παράγοντες αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies