ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το PLEXR αποτελεί ένα πρωτοποριακό εργαλείο που λειτουργεί  με την τεχνολογία ΠΛΑΣΜΑ.Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι μια από τις πιο ευαίσθητες ζώνες στο πέρασμα του χρόνου. Μέχρι τώρα η χειρουργική βλαφαροπλαστική αποτελούσε το μοναδικό τρόπο αντιμετώπισης της χαλάρωση στα άνω και κάτω  βλέφαρα. Ως χειρουργική επέμβαση όμως έχει και αρκετές επιπλοκές όπως αιμορραγίες, εκχυμώσεις, εκτρόπιο, λαγόφθαλμο, αναισθησία, τομές, ράμματα, χειρουργείο, πόνο.

 

    

PLEXR

Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 20-30 λεπτά. Οι συνεδρίες είναι από μία έως τρείς ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο με αυτό της κλασικής βλεφαροπλαστικής ή οποιασδήποτε άλλης χειρουργικής παρέμβασης για αποκατάσταση περίσσιας δέρματος και εξάλειψης ρυτίδων.

Ο ασθενής μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να δει αμέσως το αποτέλεσμα. Επίσης μπορεί νε επιστρέψει στην εργασία του και στις δραστηριότητές του την ίδια μέρα. Δεν χρειάζεται να λάβει κάποια ειδική φαρμακευτική αγωγή ούτε ιδιαίτερες προφυλάξεις. Η νέα λοιπόν μέθοδος μη επεμβατικής βλεφαροπλαστικής προκαλεί και τον πιο διστακτικό άνθρωπο σε οτιδήποτε παρεμβατικό να τολμήσει να τη δοκιμάσει.
Στις μέρες μας υπάρχει η δυνατότητα με μη επεμβατικές τεχνικές, H δυνατότητα αυτή δίνεται με το PLEXR που όπως είπαμε λειτουργεί με την τεχνολογία ΠΛΑΣΜΑ. Γίνετα εξάχνωση της επιδερμίδας (των κερατινοκυττάρων) με αποτέλεσμα να έχουμε άμεση εξαφάνιση του χαλαρωμένου ιστού χωρίς να επηρεάζεται η βασική μεμβράνη ούτε προκαλείται η παραμικρή ουλή ή ασσυμετρία. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και από το γιατρό και από τον ασθενή. Γίνεται στην περιοχή των βλεφάρων στα μάτια, στις περιοφθαλμικές ρυτίδες, στο λαιμό, στο ντελκοτέ, σε ουλές ακμής, σε ραγάδες και σε ελάστωση του δέρματος. Γίνεται χρήση μόνο τοπικής αναισθητικής κρέμας.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies