ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LIFTING ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ NEEDLE SHAPING

Η σύσφιξη του δέρματος αποτελεί μια από τις πιο δύσκολες θεραπείες αντιγήρανσης. Το πρόβλημα της χαλάρωσης αρχίζει να εμφανίζεται μετά την ηλικία των 30-35 ετών. Το δέρμα αρχίζει σιωπηλά να χάνει την ελαστικότητά του, μειώνεται το κολλαγόνο, η ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ με συνέπεια το σχηματισμό των ρυτίδων και την εμφάνιση της πτώσης. Αυτή η χαλάρωση αρχίζει να γίνεται εμφανής και ορατή μετά την ηλικία των 40 ετών. Φυσικά η γήρανση εξαρτάται πάντα από την ποιότητα ζωής, το κάπνισμα, το stress, την παχυσαρκία, τη διατροφή και την άσκηση.

Needle Shaping

Οι πιο hot τάσεις της αντιγήρανσης ρίχνουν τα φώτα τους σε μη χειρουργικές τεχνικές που δεν απαιτούν αναισθησία, ράμματα, χειρουργείο, αποχή από τη δουλειά και μεγάλο κόστος. Οι πιο γνωστές από αυτές είναι η βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι με το PLEXR, το μη χειρουργικό lifting με το needle shaping και η μικρολιποδιάλυση με το O.F.F.. Η σύσφιγξη του δέρματος γίνεται με την τεχνική needle shaping.


Τι είναι το needle shaping; Είναι μια μικροχειρουργική τεχνική ικανή να αυξάνει τον όγκο του δέρματος σε περιοχές όπως χείλη, παρειές και γενικά όλο το πρόσωπο χωρίς την προσθήκη εξωγενώς άλλων υλικών. Επίσης έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιγξη σώματος σε περιοχές δύσκολες όπως μπράτσα, εσωτερικό μηρών, γόνατα, γλουτοί. Στους γλουτούς γίνεται και ανόρθωση.

Τι χρειαζόμαστε; Μικρές βελόνες βελονισμού και τη συσκευή vibrance.H συσκευή παράγει τριών ειδών ρεύμα γεγονός που αυξάνει την αποτελεσματικότητά του. Το ρεύμα αυτό είναι ανεκτό από τον ασθενή εκτός από πολύ ευαίσθητες περιοχές.


Πώς γίνεται η τεχνική; Γίνεται τοποθέτηση των βελονών βελονισμού στο πρόσωπο η στο σώμα στα σημεία που θέλουμε να γίνει η θεραπεία. Θεραπεία σημαίνει παραγωγή κολλαγόνου και γέμισμα ρυτίδων ή σύσφιγξη του δέρματος χωρίς υλικό, δηλαδή χωρίς υαλουρονικό ή νήματα. Με την τεχνική αυτή μπορούμε να κάνουμε αυτόλογα νήματα. Δηλαδή νήματα με το δικό μας κολλαγόνο.


Μηχανισμός δράσης. Με τη βοήθεια των βελονών βελονισμού μπορούμε να τυλίξουμε τις κολλαγόνες και ελαστικές ίνες ώστε στα σημεία αυτά να σχηματιστεί περισσότερος όγκος ιστού.


Πώς εξηγείται:


Το δέρμα μας έχει διάφορες ιδιότητες. Μια από αυτές είναι το ιξώδες η διαφορετικά Ιξωδοελαστική ιδιότητα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να το τεντώσουμε χωρίς να σχιστεί. Π.χ. 10 cm δέρματος μπορούν να γίνουν 15 cm δέρματος χωρίς τραυματισμό. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η έγκυος γυναίκα που στη διάρκεια της εγκυμοσύνης το δέρμα της κοιλιάς γίνεται περισσότερο για να φιλοξενήσει το κυοφορούμενο έμβρυο. Στην περίπτωση του needle shaping έχουμε μια μικρομεταμόσχευση ινών. Έτσι έχουμε και αύξηση του όγκου και σχηματισμό νέου κολλαγόνου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Ανεπιθύμητες ενέργειες είναι οι εκχυμώσεις σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτικά ή ιχθυέλαια. Χρειάζονται 4-6 συνεδρίες σε 1-1,5 έτος και για συντήρηση 1-2 συνεδρίες το χρόνο.

VIDEO GALLERY

See all videos from our therapies